Selecteer Pagina

Alwin van den Heuvel – Kon ik je maar vergeven

Alwin van den Heuvel – Kon ik je maar vergeven
Advertentie

Alwin van den Heuvel vermaakt intussen al een aantal jaren het publiek met zijn zangkunsten. In eerste instantie wilde Alwin dat doen voor zijn plezier, maar uiteindelijk besloot hij het toch professioneel aan te pakken. 

Nadat hij in 2022 zijn debuutsingle “Kom schat” uitbracht, heeft hij even gewacht met een nieuwe single maar nu in 2024 is het dan zover en komt hij met “Kon ik je maar vergeven”. Deze single lag al een tijdje klaar bij Joris van Dijk van Sonic Solutions, tot ik op een dag bij hem kwam en vroeg of hij nog een mooi nieuw nummer voor mij kon maken. Joris attendeerde mij op dit nummer en toen ik de melodie hoorde was ik al akkoord, hij heeft er een prachtige productie van gemaakt waar ik dan ook super trots op ben. 

2024 gaat helemaal een mooi jaar worden want ik ga door, er komt een 3e single aan en ik heb naast mijn normale optredens in Nederland ook nog een paar prachtige optredens te verzorgen in het buitenland. Daarnaast blijf ik ook nog mijn optredens doen in mijn eigen regio met Alwin & Friends waar wij in uitverkochte kroegen een mooi zang concept neer zetten. 

Maar naast al deze mooie dingen die ik als hobby doe, heb ik natuurlijk een prachtig gezin waar ik super trots op ben en waar ik graag de vrijetijd die ik nog over heb aan spendeer, want zonder de steun van mijn gezin kan ik dit niet allemaal doen, aldus een trotse Alwin. 

Met dank aan: Willem de Bie