Selecteer Pagina

Alysha – Schat, waar is die lach van jou?

Alysha – Schat, waar is die lach van jou?
Advertentie

Schat, waar is die lach van jou? Is de nieuwe vrolijke single van Alysha (Annelies Klijnee). Na haar debuutsingle ”Geen enkel plekje” en ”Nou nee vergeet het maar”, heeft producer Ad van den Hurk dit keer gekozen voor een lekker vlot zomers liedje met een “toepasselijke” tekst. Voor velen herkenbaar, voor andere leuk om mee te zingen. Het liedje werd opgenomen in de “Musicmaker” studio.

Voor het koorwerk werd de hulp ingeroepen van Bianca Folkers en de onevenaarbare accordeon partijen zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis. Ad (Andy de Witt) tekende voor muziek, tekst en de arrangementen. De bijbehorende videoclip die geregisseerd is door Tommy van den Hurk en binnenkort te bewonderen zal zijn op YouTube, en de diverse clipkanalen zorgt er mede voor dat je dit vrolijke liedje nooit meer vergeet.

De single β€˜β€™Schat, waar is die lach van jou?’’ zal op 11 maart digitaal gelanceerd worden via platenlabel van JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a.: Spotify, iTunes, Deezer, Tidal en vele andere portals.

Met dank aan: Jolanda Clement