Selecteer Pagina

André Kooistra -“Lang leve het leven”

André Kooistra -“Lang leve het leven”
Advertentie

André Kooistra, ook wel de zingende brandweerman genoemd komt met een nieuwe nummer met de titel “Lang leve het leven”
Een nummer wat je misschien niet direct van Andre Kooistra verwacht maar wat zeker heel goed past bij zijn stem en vooral het Nederlandstalig genre wat behoort tot zijn favoriet.
“Lang leve het leven” is geschreven en gecomponeerd door Martin Sterken.
Dat André Kooistra een feestje kan maken is wel duidelijk. Waar hij ook te staat zingen, het publiek zingt z’n liedjes uit volle borst mee. En daar doet André het ook voor.
De zingende brandweerman zit in 2020 vijf jaar in het vak en er staan volgend jaar leuke dingen te gebeuren. Zo komen er nog een paar mooie single’s uit en de wens is om een eigen album uit te brengen.
André zegt zelf er trots te zijn op wat hij allemaal doet en waar hij nu staat als volkszanger. Begin 2015 vertelde hij dat als hij twee keer in de maand weg was om lekker te zingen, hij dit leuk zou vinden.
Maar tot verbazing is André nu elk weekend op pad en slaan de liedjes goed aan.  Hij had nooit verwacht dat hij op grote podia zou staan tussen de grote namen,
maar ook voor een feest op een verjaardag van 30 man of voor een groot evenement waar 10.000 man staan draait André zijn hand niet voor om.
Genieten dat is wat ik doe. Ik doe alles zelf.
Natuurlijk helpen veel mensen me als ik er niet uitkom of hulp nodig ben maar heel belangrijks is het dat ook mijn vriendin Sylvia achter mij staat en mij helpt waar ze kan.
Dus geniet ik extra van alles wat ik meemaak en beleef.

Dank aan Willem de Bie