Selecteer Pagina

Andre Pronk – Ik zie een aap

Andre Pronk – Ik zie een aap
Advertentie

Vlammende trompetten, steel drums, jungle geluiden en een heerlijke beat met een tekst die meteen in je hoofd hangt zijn de ingrediënten van deze super feestplaat!

Andre Pronk uit Vlaardingen is al jarenlang een fenomeen in het feest circuit! Hij werd bekend door zijn tv optredens in X-factor en Pop Stars en toert sindsdien onafgebroken door het land waar hij optreed op de meest uiteenlopende feestjes. Afgelopen jaar ging zijn populariteit hard omhoog toen hij een internet hit scoorde met het nummer; “Laat je likkuh!”. Door dit gigantische succes werd de druk op de opvolger van deze single enorm en besloot hij weer samen te gaan werken met de bekende allround producer AndrĂ© Kooiman uit Raamsdonksveer. Die remixte ook zijn hit; Laat je likkuh opnieuw in een hele vette Hardstyle versie en was ook al de producer van Pronks hitsingle; “Ik heb hele grote flaporen”.

Samen doken ze de AKMP studio in en maakten een geweldige nieuwe feestplaat met de titel; “Ik zie een AAP”. De herkenbare melodie (or; A windmill in old Amsterdam uit 1965) met een snelle apresski beat maakt het nummer ontzettend commercieel voor het grote publiek. Vlammende trompetten, steel drums, jungle geluiden en een heerlijke beat met een tekst die meteen in je hoofd hangt zijn de ingrediĂ«nten van deze super feestplaat! De hilarische tekst van het nummer werd gemaakt door Maurice van Woensel in samenwerking met Andre Pronk en Andre Kooiman. Tevens is er om het nummer optimaal te promoten een hele catchy videoclip gemaakt door Ron de Cameraman (bekend van Ik geloof in mij op sbs6). De clip zal o.a. te zien is op het Youtube kanaal van AKMP en op de bekende TVkanalen.

De nieuwe single van Andre Pronk; “Ik zie een AAP” is medio september 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en BelgiĂ«.

Met deze lekkere feestelijke plaat dendert Andre Pronk door met zijn optredens in het feest circuit van Nederland en heeft weer een aanstekelijke plaat gemaakt waar je niet aan voorbij kunt!

Met dank aan: André Kooiman