Selecteer pagina

Andre Pronk – Ik zie een aap

Andre Pronk – Ik zie een aap
Advertentie

Vlammende trompetten, steel drums, jungle geluiden en een heerlijke beat met een tekst die meteenĀ in je hoofd hangt zijn de ingrediĆ«nten van deze super feestplaat!

Andre Pronk uit Vlaardingen is al jarenlang een fenomeen in het feest circuit! Hij werd bekend door zijnĀ tv optredens in X-factor en Pop Stars en toert sindsdien onafgebroken door het land waar hij optreed opĀ de meest uiteenlopende feestjes. Afgelopen jaar ging zijn populariteit hard omhoog toen hij eenĀ internet hit scoorde met het nummer; ā€œLaat je likkuh!ā€. Door dit gigantische succes werd de druk op deĀ opvolger van deze single enorm en besloot hij weer samen te gaan werken met de bekende allroundĀ producer AndrĆ© Kooiman uit Raamsdonksveer. Die remixte ook zijn hit; Laat je likkuh opnieuw in eenĀ hele vette Hardstyle versie en was ook al de producer van Pronks hitsingle; ā€œIk heb hele grote flaporenā€.

Samen doken ze de AKMP studio in en maakten een geweldige nieuwe feestplaat met de titel; ā€œIk zieĀ een AAPā€. De herkenbare melodie (or; A windmill in old Amsterdam uit 1965) met een snelle apresskiĀ beat maakt het nummer ontzettend commercieel voor het grote publiek. Vlammende trompetten, steelĀ drums, jungle geluiden en een heerlijke beat met een tekst die meteen in je hoofd hangt zijn deĀ ingrediĆ«nten van deze super feestplaat! De hilarische tekst van het nummer werd gemaakt doorĀ Maurice van Woensel in samenwerking met Andre Pronk en Andre Kooiman. Tevens is er om hetĀ nummer optimaal te promoten een hele catchy videoclip gemaakt door Ron de Cameraman (bekend vanĀ Ik geloof in mij op sbs6). De clip zal o.a. te zien is op het Youtube kanaal van AKMP en op de bekende TVkanalen.

De nieuwe single van Andre Pronk; ā€œIk zie een AAPā€ is medio september 2021 verkrijgbaar in alle groteĀ download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGpluggingĀ bij de radiozenders in Nederland en BelgiĆ«.

Met deze lekkere feestelijke plaat dendert Andre Pronk door met zijn optredens in het feest circuit vanĀ Nederland en heeft weer een aanstekelijke plaat gemaakt waar je niet aan voorbij kunt!

Met dank aan: AndrƩ Kooiman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *