Selecteer pagina

André Pronk – Kaatje ging eens water halen

André Pronk – Kaatje ging eens water halen
Advertentie

Een vette zomerse party sound geeft zijn nieuwste hit ‘Kaatje ging eens water halen’ een enorm commerciële boost, en de ludieke tekst vol met tekst grappen is echt om te gieren!

De populariteit van de Vlaardingse feestartiest Andre Pronk groeit met de week! De met name bij de jeugd populaire zanger is een echte Cult-Held met zijn ludieke nummers; “Laat je likkuh!”, “Ik zie een aap”, “Druppel aan mijn knuppel” en “Banana”. Aan dat illustere rijtje voegt hij opnieuw een kraker van jewelste toe met de titel; ‘Kaatje ging eens water halen’. Samen met producer André Kooiman (AKMP) heeft hij een oude traditional omgebouwd tot een geweldig humoristische feestplaat!

Een vette zomerse party sound geeft zijn nieuwste hit een enorm commerciële vibe en de ludieke tekst vol met tekst grappen is echt om te gieren! “Het is echt lachen met deze heerlijke meezinger” glundert Andre Pronk over zijn nieuwe single!

De videoclip is gemaakt door Ron de Cameraman en zit vol met humoreske taferelen die zich afspelen in een zomerse setting met Andre en Kaatje in de hoofdrol. De clip is te zien op het Youtube kanaal van AKMP en de bekende TV kanalen.

De single “Kaatje ging eens water halen” is vanaf Juni 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Andre Pronk is helemaal klaar voor de zomer met zijn heerlijke nieuwe plaat Kaatje ging eens water halen!

Met dank aan: PLUGplugging

Over de auteur