Selecteer Pagina

Angelina Garcia – Neem me mee

Angelina Garcia – Neem me mee
Advertentie

Smaragd Music rolt de rode loper uit voor Angelina Garcia
Smaragd Music heeft er alle vertrouwen in dat hun nieuwe ‘aanwinst’ Angelina Garcia hoog op de ladder zal belanden in de Nederlandse muziekwereld.
Haar debuutsingle ‘Neem me mee’ kwam tot stand i.s.m. Billy Dans, Hans Tomassen, Mark Pattiapon en Jochem Fluitsma.
Het 19 jarige talent uit Amsterdam beseft nog niet wat haar allemaal in korte tijd is overkomen. ‘Dit is zo verschrikkelijk nieuw én spannend voor mij. Het is allemaal zo snel gegaan.
Het besef is er nog niet helemaal. Ik ben ook ontzettend blij dat ik nu de trotse eigenaar ben van ‘Neem me mee’, glundert Angelina.
Momenteel volgt ze een opleiding op de Dutch Academy of Performing Arts in Den Haag. Haar dagen worden gevuld met dans, zang en musical.
Op zondag werkt ze bij Café Tante Roosje in Amsterdam en steekt niet onder stoelen en banken dat zingen een passie voor haar is.
Ook heeft ze bij Jantjes Verjaardag meerdere keren deelgenomen aan talentenjachten. Angelina zag onlangs op Facebook een bericht van Billy Dans.
‘Hij had samen met Hans Tomassen een aantal liedjes geschreven en daar zochten ze kandidaten voor. ‘Ik had daar interesse in en stuurde een bericht.
Er volgde een afspraak in de studio van Billy waar ik ‘Neem me mee’ opnam. Er was gelijk een goede klik en iedereen was erg enthousiast over het eindresultaat.
Vervolgens stuurde ik het lied naar Robby Langendorff die voorstelde het lied uit te brengen op het Smaragd Music label’, meldt Angelina. Tijdens ‘Mokum in Meppel’ is de bijpassende clip opgenomen.
De beelden zijn geschoten in een bosgebied en bij iemand thuis.
Dank aan: Score Promotions