Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Anita & Ed – Live op Facebook primeur van de nieuwe single

Anita & Ed – Live op Facebook primeur van de nieuwe single
Advertentie

Anita en Ed gaan live zingen via Facebook
Zoals bij alle artiesten zijn na de uitbraak van het Corona virus alle komende optredens vervallen bij Anita en Ed.
Als je 42 jaar gewend bent om ieder weekend op de bühne te staan dan is het niet kunnen optreden een groot gemis.
Intussen heeft het duo belangeloos opgetreden in tuinen van verzorgingshuizen. De komende tijd wordt dat uitgebreid in overleg met de diverse ouderen organisaties.
Anita en Ed treden al normaal gesproken zo’n 50 x per jaar op voor de senioren. De laatste tijd wordt er bij het duo er op aangedrongen om live via de social media optredens te verzorgen.
Aan dit verzoek wordt nu voldaan en wel op maandag 20 april van 16.00 tot 18.00 uur. Dit zal te volgen zijn via de privé account van Anita Kouwenhoven in beginsel de pagina van het duo.
Aan de oproep om verzoekjes in te sturen is massaal gehoor gegeven. Dit zal niet allemaal gaan passen in de 2 uurtjes van maandag aanstaande.
Er hebben intussen spontaan 3 radiostations aangeboden om de uitzending rechtstreeks op de radio uit te zenden. Tevens is er een primeur te verwachten.
Het eerste singeltje van het duo is alweer 40 jaar oud. Manfred Jongenelis heeft spontaan aangeboden om een eigentijdse versie op te nemen van deze single in zijn bekende studio.
Maandagmorgen is deze gereed zodat Anita en Ed deze nieuwe versie ten gehore gaat brengen. Het gaat natuurlijk over hun grote hit: A la vie la Mort 2.0.
Luister dus mee maandag 20 april vanaf 16.00 uur via Facebook
Dank aan: Coldhofsound

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *