Selecteer Pagina

Anthony Lutgens – Blij dat ik leef

Anthony Lutgens – Blij dat ik leef
Advertentie

De lente is officieel begonnen. En dat hoor je overal, er komen vol op zomerse klanken voorbij. Zo ook van de Limburgse zanger Anthony Lutgens, die bij het legendarische Telstar label van de familie Hoes zijn liedjes uitbrengt. Het nummer ‘Blij Dat Ik Leef’ klinkt je bekend in de oren, en daar is natuurlijk een reden voor.Zanger Anthony Lutgens begon ruim een jaar geleden serieus werk te maken van zijn zangcarrière toen hij werd gevraagd om gloednieuwe nummers uit te brengen bij Telstar in Weert. Een droom kwam uit toen in 2023 maar liefst drie singles verschenen en Lutgens van de ene op de andere dag opeens bekende Limburger werd.

De vierde single komt deze week uit, en kreeg de titel ‘Blij Dat Ik Leef’. Het liedje klinkt bekend, en dat komt omdat de melodie een cover is van een nummer uit 1972 van Daniel Boon.

De bekende melodie werd van een nieuwe tekst voorzien door Olaf Simons, Ton Balendonck en Adri-Jan Hoes en de muziek werd voorzien van een heerlijk Hollands sausje.

In het oog springt ook de bijbehorende videoclip, waarbij een ‘kleine Anthony’ de hoofdrol steelt terwijl ze beiden wandelen in het centrum van Roermond. We zien het beeld van Cuypers, de Munsterkerk en de ‘Stenen Brug’ en sfeervolle lentebloesem als decor voor dit zomerse liedje.

Binnenkort is Anthony Lutgens te zien in het muziekprogramma ‘Hart voor Muziek’ en reist Anthony met TV Ellef naar Spanje, waar alweer de volgende clipopname op het programma staat. Alles wijst erop dat 2024 het jaar van Anthony gaat worden!

Met dank aan: Telstar