Selecteer Pagina

Antoinnette Germeraad – Volg je hart een keer

Antoinnette Germeraad – Volg je hart een keer
Advertentie

Antoinnette Germeraad is 24 jaar oud en komt uit Duiven, 4 jaar geleden studeerde ze af aan een muzikale opleiding te Arnhem. Als jong meisje droomde Antoinnette er altijd al van om op de planken te staan. Alweer 2 jaar geleden heeft ze de stoute schoenen aan getrokken en is naar de studio van “ANRO Productions” van producer “Roy Otters” gegaan. Na haar eerste single getiteld ‘Laat je gaan hier vandaan’ had ze al snel de smaak te pakken en kwam haar 2e single ‘Want geluk dat is voor jou’ en 3e single: ‘Doe wat je wil’ uit. Ze mocht ook een toffe samenwerking aan gaan met “DJ Martiens”, daaruit kwam de Hardstyle versie van: ‘Iedereen is van de wereld’ met Antoinnette als zangeres.

 

De zangeres uit Duiven wil naast toffe covers haar eigen nummers brengen bij haar optredens in het land en er zat een tijdje tussen maar nu komt ze met haar nieuwe single getiteld ‘Volg je hart een keer’. Te vaak doen we dingen gewoon omdat ze moeten. Maar luister je wel eens echt naar jezelf? Waar droom je van? Wat wil je graag doen? En wat houdt je tegen? Doe dat eens een keer! Volg je hart een keer!
Deze single komt uit op het nieuwe platenlabel “Sterrenclips” en de gehele promotie is in handen van “Bertie Verplak”.

 

Vanaf jongs af aan is Antoinnette al bezig met muziek. ’Ik wil mensen blij maken met mijn stem’ is wat ze vroeger al zei en deze gedachten zijn niet veranderd! Haar opa zat vroeger in een band ‘Trio de Apollos’ en toerde het hele land door. Deze passie voor muziek heeft ze met liefde en vooral trots opgevolgd. Wanneer Antoinnette op het podium staat denkt ze aan niets anders meer als performen en het publiek. Ze geniet van elk podium of het nu klein is of groot. ‘Ik wil mijn passie overbrengen aan het publiek’ en niet alleen aan het publiek. Maar ook aan haar leerlingen. Antoinnette werkt namelijk als Musical en zangdocente. ‘Zo mooi om mijn kleine meisjesdroom over te mogen brengen op jonge (maar ook oudere) mensen die dezelfde kleine meisjesdroom hebben’!

 

Met haar vrolijke uitstraling geniet ze van elk moment. Antoinnette zegt altijd: ‘Muziek is emotie, je kunt een nummer pas overbrengen op je publiek als je het zelf ook echt voelt, anders is een liedje ook maar gewoon een liedje. Dat is het mooie aan muziek, het verbindt’. Antoinnette is performer in de breedste zin van het woord. Van een klein kwetsbaar liedje tot een grote feestknaller, niets is voor haar te gek!

Met dank aan: Bertie Verplak