Selecteer Pagina

Antonio Holsken – Keetje Tippel

Antonio Holsken – Keetje Tippel
Advertentie

Als er één zanger is die het afgelopen jaar zijn bekendheid ontzettend heeft zien groeien is dat Antonio Holsken wel. 

Hij schitterde samen met z’n partner Frans Burhenne in de RTL5/ Videoland realityserie ‘Bij ons op het kamp’. Daarna zijn er heel veel dingen op hun pad gekomen die ze absoluut niet hadden verwacht. In ieder geval zijn Antonio en Frans vanaf 1 november 2023 wederom te bewonderen in een nieuwe serie ‘Bij ons op het kamp’. 

Op de dag dat de eerste nieuwe aflevering van ‘Bij ons op het kamp’ wordt uitgezonden verschijnt ook de nieuwe single van Antonio “Keetje Tippel”. 

Antonio:’ Ik werk regelmatig in de Amsterdamse kroeg Pikketanussie en de eigenaar heeft in augustus 2023 Café Keetje Tippel geopend. Hij vroeg aan mij of ik er een uitdaging in zag om het nummer “Keetje Tippel” die de Zangeres Zonder Naam in 1975 uitbracht, nieuw leven in te blazen. Dat wilde ik wel doen en zijn naar het team van Sonic Solutions gegaan om er exclusief voor Café Keetje Tippel een uptempo versie van op te nemen. Omdat de producers aangaven dat het eindresultaat zo leuk was geworden stelden zij voor dit lied ook op single uit te brengen. Het is een enorme feestversie geworden waarvan ik al heb gemerkt dat het publiek helemaal uit het dak gaat. 

Van origine is “Keetje Tippel” een wals-nummer en was luchtiger dan wat het nu is geworden. Normaal gesproken vertolk ik op het podium hoofdzakelijk Latijns- Amerikaans repertoire en levensliedjes. Het is voor mij ook even wennen, maar als ik zie dat het publiek geniet, word ik daar ook vrolijk van. Ik moet ook eerlijk zeggen dat de clip, waarvan de beelden zijn geschoten door Jaap van Didden, erg leuk is geworden. Natuurlijk is er ook gefilmd in Café Keetje Tippel. Die moet je gewoon zien.’