Selecteer pagina

Arno Sloot – Helder blauw

Arno Sloot – Helder blauw
Advertentie

Arno Sloot ziet z’n muzikale toekomst dankzij Manfred Jongenelis rooskleurig in
Soms val je van de ene verbazing in de andere. Dat geldt zeker als je je verdiept in Arno Sloot. Deze uit Sint-Michielsgestel afkomstige zanger blijkt ook een ontzettend populaire vlogger te zijn.
In het dagelijks leven werkt hij als stukadoor op de bouw en spuwde vijf jaar geleden z’n gal in een filmpje dat hij plaatste op Facebook. Op die bewuste dag was het stervenskoud op de bouw .
Als enige was hij samen met de uitvoerder aan het werk, terwijl de rest lekker thuis bij de kachel zat. Dat filmpje werd in korte tijd meer dan een half miljoen keer bekeken en sindsdien staat hij bekend als de ‘brommende stukadoor’ die op alles en iedereen op een humoristische manier commentaar heeft, grofgebekt, maar dan op een nette manier.

De muziekbranche is ook niet vreemd voor hem. Drie jaar lang was hij de vaste geluidsman van Willem Barth. Ondertussen staat ‘het schuiven’ op een laag pitje.
Voor de Gebroeders Ko is hij de back-up en daar wil hij het ook bij laten. In het grijze verleden heeft hij vaak gezongen, maar dat was zoals hij dat noemt met een lach.
Dat veranderde na een telefoontje dat hij ontving van Manfred Jongenelis. ‘Wat denk je ervan om samen de studio in te duiken om je zangcarrière nieuw leven in te blazen.
Als eerste namen we in het begin van 2019 een cover op van Sidney Bischoff’s liedje ‘Waar ga jij zo laat naar toe’. Dat leverde Arno veel positieve reacties op met als gevolg dat hij vaker op het podium stond.
De opvolger ‘Helder Blauw’ is een moderne bewerking van de originele versie van Bobby Prins. Hiermee hoop ik meer landelijke bekendheid mee te bereiken’, meldt Arno.
Inmiddels heeft hij een overeenkomst getekend met Smaragd Music. Er liggen mooie plannen op tafel, waaronder een feestnummer die rond carnaval zal verschijnen.
‘En dat wordt een knaller die daarna ook op andere feestjes mee kan draaien. Al met al zie ik de muzikale toekomst rooskleurig in.
Wellicht sta ik over een paar jaar geen 4 dagen meer op de bouw, maar kan ik me volledig richten op het zingen’, glundert Arno.
Samen met Kevin Madero heeft hij een leuke clip opgenomen die te bewonderen is op YouTube en de bekende clipzenders.
De single ‘Helder Blauw’ is verschenen op het Smaragd label en is legaal te downloaden via de bekende portals.
Dank aan: Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *