Selecteer pagina

Bart Heemskerk – Mijn Allessie

Bart Heemskerk – Mijn Allessie
Advertentie

Bart Heemskerk is een zanger geboren in Rijnsburg!
Bart is al een aardig tijdje bezig in de muziek en heeft met de meeste soorten muziek wel op podia gestaan van o.a.  Hardrock, Grunge, Blues, Disco Funk Soul!
Maar Bart heeft zijn vaste grond gevonden in het Nederlandstalige circuit! Hij is begonnen als zanger van covers van o.a. Wolter Kroes, Tino Martin enz.
Bart was op vele podia te zien de laatste jaren. Bart zijn droom was uiteindelijk eigen nummers uit te gaan brengen en die droom kwam eindelijk uit toen
hij met de juiste mensen in aanraking kwam die op dit gebied veel voor hem konden betekenen!

De schrijvers Rutger Kanis, Femke Hengeveld ,
Tony Neef ( Miss Saigon ) schreven een jaar geleden het nummer “Vertrouw me”!
“Vertrouw me”van Bart Heemskerk is een bijzonder mooi en gevoelig nummer! “Vertrouw me” heeft ook hele mooie videoclip gemaakt door Quick Works!
Voor een eerste eigen nummer gooide het hoge ogen en is zelfs een aantal keren op radio 538 te horen is geweest!
Bart is groot fan van Tino Martin en wil zich met het uitbrengen van nummers een beetje op dat zelfde niveau proberen te settelen!
Bart heeft met Alexander Broussard de toetsenist van “Vertrouw Me” ook vriend en schrijver een deal dat Alexander de komende nummers voor hem gaat schrijven!
Zo werd het nummer “Mijn Allessie” geboren een nummer die Bart altijd al graag had willen doen!
Mijn Allessie is een lekkere zomerse dansplaat en lekker uptempo! Alexander maakte de muziek en Bart schreef er een mooie vlotte tekst op!
Quickworks uit Rijnsburg waar Bart een deal mee gesloten heeft voor de komende 3 nummers maakte de gave videoclip met vaste camera en Drone camera waar mooie shots uit voortkwamen!
Er moest een bepaald iets uitgedacht worden omdat we met de 1,5 meter zaten en dat gold uiteraard ook voor de opname met de vrouwelijke personage Michelle!
Bart koos voor een mooie zomerse dag en 4 verschillende bruggen die in Rijnsburg gelegen waren!
Een heel gave clip van “Mijn Allessie” was het resultaat die op YouTube te bekijken is!
Bart wil laten zien dat hij op alle vlakken uit de voeten kan van gevoelige tot feest en dansmuziek!
Nieuwsgierig naar wat “Mijn Allesie” gaat doen in Nederland is Bart zeker en hij hoopt dat dit nummer in de wat moeilijke tijd van nu wat vrolijkheid en een lach brengt!
“Mijn Allessie” is voor de tijd van nu zeker een zeer toepasselijke tekst om degene waar je van houd en alles voor je te betekend dat te vertellen!
Bart Heemskerk gaat onder tussen terwijl de promotie van “Mijn Allessie” loopt gewoon door met Alexander Broussard om een volgend nummer klaar te krijgen een volgend moment van uit brengen.

Dank aan: Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *