Selecteer pagina

Eric Baghuis & Sylvia Smit – ‘A Christmas World’ van

Eric Baghuis & Sylvia Smit – ‘A Christmas World’ van
Advertentie

Eric Baghuis, afkomstig uit Eindhoven en de in Volendam geboren en getogen Sylvia Smit hebben samen een heerlijk klinkende kerstsingle getiteld ‘A Christmas World’ uitgebracht.
Beide hebben een solo carrière, maar besloten voor deze gelegenheid een duet op te nemen en de muzikale handen ineen te slaan met een geweldig resultaat.
De stemmen kleuren perfect bij elkaar.
Eric Baghuis bracht eerder dit jaar de solo single ‘Every little kiss’ uit welke veelvuldige airplay heeft gekregen op de grotere radiostations en veel te zien is geweest op de landelijke tv zender TV Oranje,
met maar liefst 213 x verzoekparade waarvan 63x op nummer 1. Tijdens optredens brengt Eric met zijn warme stemgeluid zijn eigen repertoire tezamen met back in time covers, rock ’n roll, ballads & more..
Een optreden is gevarieerd en gepassioneerd.
Sylvia Smit bracht onlangs een Nederlandstalige single uit met de titel ‘In jouw mooie blauwe ogen’.
Deze graag geziene en goedlachse zangeres beschikt over een groot vocaal bereik en heeft eveneens al diverse singles op haar naam staan.
Sylvia is van alle markten thuis, o.a. Nederlandstalig, Engelstalig, Jazz, country en pop.
In 2015 deed ze mee aan het tv programma Bloed Zweet en Tranen met een vertolking van Viva Espana waarmee ze de jury en het publiek volledig op haar hand kreeg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Monique Baghuis: 06-10052919 / e.baghuis@live.nl

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *