Selecteer Pagina

Benno van Vugt – “Ik heb confetti onder mijn kunstgebit”

Benno van Vugt – “Ik heb confetti onder mijn kunstgebit”
Advertentie

Een echte ouderwetse carnavalskneiter die je na 1x horen al kan meezingen”!
De Tilburgse artiest is inmiddels alweer toe aan zijn 4e single dit jaar!
De vrolijke zanger die al zijn opwachting maakte bij o.a; Editie NL, RTL Boulevard, Utopia, Paaspop, Omroep Max, Radio 538, Veronica, Omroep Brabant en binnenkort ook bij Man bijt hond te zien zal zijn,
is al aardig op weg een BN’er te worden. Na zijn prachtige kerstsingle die hij net heeft uitgebracht is hij meteen weer de studio ingedoken met producer en tekstschrijver André Kooiman voor zijn jaarlijkse carnavalskraker. De alles zeggende titel; “Ik heb confetti onder mijn kunstgebit” is een echte ouderwetse carnavalskneiter die het tweetal samen heeft verzonnen.
“Na 1x horen kan je hem al meezingen” lacht zanger Benno.
Met deze plaat heeft hij een fantastische opvolger van zijn vele bekende feest hits gemaakt die het zo maar eens heel goed kan gaan doen tijdens de aankomende feest periode.
De nieuwe singel “Ik heb confetti onder mijn kunstgebit” is vanaf heden verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd single te verkrijgen via Benno’s website en Facebook pagina. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging.
Vanaf dan zal ook zijn videoclip te zien zijn die deels is opgenomen bij de tandarts die te zien is via o.a. YouTube en op verschillende tv zenders.
Laat het feest maar beginnen want Benno is er klaar voor met een ijzersterke feestplaat die je ongetwijfeld gaat horen met carnaval 2020!
Bron: AKMP/ www.bennovanvugt.nl