Selecteer Pagina

Benooz – Je moet het durven

Benooz – Je moet het durven
Advertentie

BenooZ verbaast zich over berichten op Facebook en schrijft ‘Je moet het durven’
BenooZ is een zanger die andere muziek maakt dan een doorsnee Nederlandstalige artiest.
Hij houdt niet van smartlappen en bijhorende teksten. Daarnaast vermijdt hij de accordeon als instrument die volgens hem (te) vaak door de artiesten wordt gebruikt.
De uit het Noord Brabantse dorpje Putte afkomstige zanger wil zich d.m.v. zijn eigen muziek onderscheiden.
Dit is zeker gelukt met z’n nieuwe single ‘Je moet het durven’ die verschijnt bij Rood-Hit-Blauw.
Omdat BenooZ (Ben van Hoof) zich soms ergert aan berichtjes op Facebook, schreef en produceerde hij in zijn eigen studio (Muziekstudio Nose) het nummer ‘Je moet het durven’.
Een groot aantal instrumenten heeft hij zelf ingespeeld. De zang en het koorwerk is opgenomen bij Wesco Productions o.l.v. Laurens van Wessel in Zegge.
BenooZ is van mening dat je mensen met respect moet behandelen, maar daarnaast de waarheid moet kunnen zeggen.
‘Als ik zie dat mensen berichtjes of foto’s op Facebook plaatsen dan verbaas ik mij regelmatig over de veelal positieve reacties.
Als een persoon helemaal niet leuk op een foto staat lees je vaak “Wat zie je er goed uit”. Als dat niet zo is, reageer dan niet, je moet wel eerlijk zijn.
Van mezelf kan ik zeggen dat ik probeer om zo eerlijk mogelijk te zijn. Ik durf wel vaak de waarheid te zeggen, en daar is dit liedje en titel op gebaseerd ‘Je moet het durven’, aldus BenooZ.
Trots is de zanger ook op de videoclip. Een tweetal dansers uit zijn dorp spelen een belangrijke rol. Xam en Pharrell hebben meegedaan aan de wereldkampioenschappen Hip Hop.
Ze laten zien dat ze behoorlijk wat kwaliteit in huis hebben. in de clip laat BenooZ duidelijk naar voren komen: “Je moet het durven”
De cd single ‘Je moet het durven’ is vanaf heden verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Dank aan Score Promotions