Selecteer Pagina

Bianca – Ich Wil Lever Eine Man

Bianca – Ich Wil Lever Eine Man
Advertentie

Bianca Balendonck, de getalenteerde zingende pedicure uit Melick, pakt opnieuw uit met een opmerkelijke muzikale creatie. Haar nieuwste single, getiteld ‘Ich Wil Lever Eine Man’, is een pakkende Limburgse herinterpretatie van de iconische Duitse hit ‘Ich wil keine schokolade’ van Trude Herr. Deze unieke bewerking brengt de charme van de Limburgse cultuur samen met de bruisende energie van swingende Big Band Rock & Roll.

Bianca Balendonck heeft geleidelijk bekendheid gekregen in Limburg, met name dankzij de zender TV Ellef. In 2022 verraste ze vriend en vijand door de titelsong te vertolken voor de TVEllef-soap in Spanje, ‘Quanta Costa’. Later dat jaar stond ze samen met JimmyKe op het Oktoberfest in Sittard.

Vanaf dit jaar heeft Bianca Balendonck het genoegen om haar muziek uit te brengen onder het gerenommeerde platenlabel ‘Telstar’, opgericht door de legendarische Johnny Hoes. Dit label heeft in de vorige eeuw talloze Limburgstalige producties uitgebracht en lijkt met de opkomst van artiesten zoals Bianca het verleden weer te laten herleven.

‘Ich Wil Lever Eine Man’ is op muziekgebied een nieuwe weg voor Bianca Balendonck. Met haar Limburgse vertolking, begeleid door de aanstekelijke klanken van een swingende big band, betreedt ze onmiskenbaar een nieuw hoofdstuk in haar carrière. In de bijbehorende videoclip straalt ze als een echte Charleston-diva, met een klassieke microfoon, terwijl ze optreedt in een sfeervolle nachtclub.

Met dank aan: Telstar