Selecteer Pagina

Bram Bechtold & Dj Ruud – “Dans ik nou met jou”

Bram Bechtold & Dj Ruud – “Dans ik nou met jou”
Advertentie

Bram Bechtold maakt zomerse feestknaller met Dj Ruud!
Een opzwepend zomer nummer met veel hitpotentie, gemaakt in samenwerking met de bekende Dj Ruud van Brummelen!
Feestzanger Bram Bechtold (1999) uit Waspik bracht begin dit jaar zijn eerste single uit in samenwerking met producer en tekstschrijver André Kooiman
(Bekend van hits voor o.a. Dj Nelis Leeman, Henk Bernard, Bobby Prins e.v.a.).
Met het nummer “Gezelligheid” scoorde hij meteen een bescheiden hit in de kroegen en op de radiozenders.
De opvolger van deze succes single kon daarom niet lang uitblijven en wederom ging hij naar de studio van AKMP in Raamsdonksveer, waar hij werkte aan een nieuwe zomerknaller.
De tekst en muziek van het nieuwe nummer “Dans ik nou met jou” is wederom geschreven door André Kooiman die deze keer de plaat co-produceerde samen met Dj Ruud van Brummelen.
Het nummer heeft hierdoor een lekkere zomerse “Dance-vibe” gekregen waarmee ook de liefhebbers van de populaire Dj worden aangesproken.
Het opzwepende nummer met een heel catchy refrein heeft hierdoor heel veel hitpotentie gekregen door de samenwerking van deze 3 generaties.
De single “Dans ik nou met jou” is vanaf Juli 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals.
Tevens is de videoclip van het nummer te zien via o.a. YouTube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze fantastische nieuwe zomerplaat heeft Bram Bechtold een single in handen die zomaar eens een dikke zomerhit kan gaan worden!

Bron: AKMP/ www.brambechtold.nl