Selecteer Pagina

Calvin Tuinstra – Tepel op de tap van ome Arie

Calvin Tuinstra – Tepel op de tap van ome Arie
Advertentie

2022 begint voor de zanger uit het Friese Rottevalle met de release van een remake van in 2014 uitgebrachte singel: “tepel op de tap van ome Arie”. Deze 2022 versie van het nummer is de eerste van twee door hem benoemde “Calvin klassiekers” die opnieuw uitgebracht gaan worden, naar aanleiding van zijn 10 jarig jubileum. Naast dit ludieke genre kent men Calvin ook van serieuze nummers zoals: Dit leven is van ons, Jij hebt mijn hart geraakt en Dan moet je gaan. 

Verder natuurlijk ook niet te vergeten zijn goede kindervriend en alter ego uit Spanje waarmee hij verschillende kinderen een lach op het gezicht weet te toveren aan het einde van het jaar. Nu als zichzelf met de 2022 versie van het nummer: “Tepel op de tap van ome Arie” hoopt Calvin weer vrolijkheid op de radio te kunnen brengen. Een lach op het gezicht van zowel Dj als luisteraar is toch het leukste om te horen en zien. De track is een up-tempo kroegenlied geworden die zeker schreeuwt om beluisterd te worden, vooral nu we (ondanks dat er hier en daar alweer wat mogelijk is) de kroeg toch best hebben moeten missen! 

De productie van de track lag ook deze keer weer in handen van Johnny Leijen van JOLEY Audio studio uit Nijland en naast het lied is er ook weer een vrolijke clip gemaakt vol humor. Calvin en IrisQueen delen in deze clip samen de voorgrond wat het geheel net die aparte inslag geeft en daarmee compleet maakt. Deze clip is momenteel ook op youtube te vinden. Dan naast dit alles hebben we een klein nieuwtje.. We raden de fans van IrisQueen en Calvin aan om zich te abonneren op het You-Tube kanaal waar de clip op is gepost en deze goed in de gaten te houden. Er gaan namelijk geruchten dat er naast deze videoclip, binnenkort ook nog een speciale versie van de clip zal verschijnen! Deze single van Calvin Tuinstra wordt uitgegeven op het JOLEY Label en zal op alle bekende portals en social media te vinden zijn. 

Met dank aan: Joley