Selecteer Pagina

Chris Alfabeth – Kom toch bij mij

Chris Alfabeth – Kom toch bij mij
Advertentie

‘Kom Toch Bij Mij’ is de nieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Chris Alfabeth. Het is een heerlijke meezinger geworden, die zich na één luisterboord in je hoofd nestelt. Wederom was niemand minder dan Manfred Jongenelis verantwoordelijk voor de productie. 

Chris Alfabeth is als DJ, presentator en entertainer al jarenlang actief en wist in het carnavalscircuit enkele hitjes te scoren. In het dagelijkse leven werkt Chris als ijscoman in een ijscowagen. 

Ron Schmid van VisualsMedia schoot een passende videoclip bij ‘Kom Toch Bij Mij’.
Chris Alfabeth zal met ‘Kom Toch Bij Mij’ dan ook ongetwijfeld in de komende periode op veel belangstelling kunnen rekenen. 

Met dank aan: Casper Janssen