Selecteer Pagina

Christy x GR3GG – Nooit Gekend

Christy x GR3GG – Nooit Gekend
Advertentie

GR3GG is Gregory Gorselink, 21 jaar oud en geboren in Deventer. Als van jongs af aan houdt hij zich bezig met het maken van muziek. Toen Gregory 18 jaar oud was richtte hij de groep ‘Ander Niveau’ op. Met Ander Niveau deed hij met succes mee aan meerdere hiphop wedstrijden.

Christy is Christy Tomasowa, 22 jaar oud en geboren in Weert. Voor Christy is muziek een echte uitlaatklep waarin ze haar emoties en ervaringen weet te uiten. Van jongs af aan houdt Christy zich al bezig met zingen, dansen en het bespelen van instrumenten.

Zowel rapper GR3GG als zangeres Christy kampten met hun eigen zelfbeeld. In het verleden werden ze lange tijd gepest. In de muziek vinden ze elkaar en besluiten zich in te zetten voor het doorbreken van dit taboe. Daarom brengen ze nu deze single ‘Nooit Gekend’ uit.
Pesten is van alle tijden, maar waar het eerder op het schoolplein en in de klas gebeurde, wordt er nu gepest in app groepen en online. Gregory en Christy willen door middel van deze song hun verhaal delen met anderen en hiermee de problematiek opnieuw onder de aandacht brengen.

Met dank aan: MuziekPromotor