Selecteer pagina

Colinda & Daisy – Leedvermaak

Colinda & Daisy – Leedvermaak
Advertentie

Colinda & Daisy laten er geen gras over groeien. Het éne na het andere duet passeert dit jaar de revue. Alles loopt echter geheel volgens planning. Niet voor niets riepen moeder en dochter 2021 uit als “HUN DUETTENJAAR”. De dames gaven producer Frank Verkooyen de opdracht om de albumtrack ‘Leedvermaak’ van André Hazes senior te voorzien van een nieuw muzikaal jasje.  Hij heeft alle registers opengetrokken en de beste muzikanten opgetrommeld die de life instrumenten hebben ingespeeld. Overigens volgt er dit jaar ook nog een kerstsingle van het duo om ‘het jaar’ mee af te sluiten.

De aanleiding om juist dit liedje op te nemen heeft alles te maken met de bruiloft die Nick (de zoon van Colinda’s partner Guus Pronk) onlangs vierde. ‘Dit was echt zijn liedje. Hij kan zich vinden in de letterlijke betekenis “Plezier dat je hebt als een ander iets vervelends overkomt”. Omdat ik hem wilde verrassen hebben we gekozen voor een snelle versie van dit nummer. Gelukkig vond mijn bonuszoon het hélemaal geweldig’, aldus Colinda.

Normaal gesproken pakken Colinda & Daisy altijd uitbundig uit m.b.t. de clipopname. Deze keer hebben ze het simpel gehouden en bezochten ze The Boom! Music Studio in De Meern waar de single is opgenomen. Uiteraard komt Frank Verkooyen ook in beeld om te proosten op het mooie resultaat. Verder zijn er een aantal figuranten te zien die het plaatje compleet maken.

Met dank aan: ScorePromotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *