Selecteer Pagina

CV de Jassen – Vol Haore

CV de Jassen – Vol Haore
Advertentie

Een nummer vol humoristische taferelen, die allemaal te maken hebben met teveel of te weinig haar, verpakt in een commercieel feestjasje!

De Tilburgse carnavalsgroep CV de Jassen bestaat al sinds 2012. De feestvrienden maken sindsdien bijna elk jaar een nieuwe carnavalshit. Ook dit jaar zijn ze van de partij en hebben ze gekozen om hun sound totaal te vernieuwen. Voor hun nieuwste carnavalskraker hebben ze samen gewerkt met producer Andre Kooiman (AKMP) uit Raamsdonksveer. Die produceerde voor hun het nummer ‘Vol Haore’ ; een lekker vlotte feestversie van het bekende nummer Volare, maar dan met vlammende accordeon solo’s en een lekkere beat. De tekst van het nummer is geschreven door Arno Hultermans en zit vol humoristische taferelen die allemaal te maken hebben met teveel of te weinig haar!

Het nummer “‘Vol Haore” verschijnt vanaf februari 2022 op alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze lekkere vlotte feestknaller timmeren CV de Jassen lekker aan hun bekendheid in de Nederlandse feest scene!

Met dank aan: PLUGplugging