Selecteer Pagina

Daisy Talens – Hey Schattebout

Daisy Talens – Hey Schattebout
Advertentie

Sinds kort behoort de uit Alkmaar afkomstige zangeres Daisy Talens tot de artiesten van Future Music Europe waar zij een contract heeft getekend.
Daisy Talens die al verschillende leuke singles heeft uitgebracht onder verschillende labels had tijdens de opnames van de nieuwe single “Hey Schattebout” bij Manfred Recordings een gesprek over haar toekomst. Het ging erover welke richting zei uit wilde en wat ze daarmee wilde bereiken. Manfred die al een tijdje met Daisy Talens werkt gaf haar zijn visie en Daisy Talens vroeg zich af of ze wel het juiste team om zich heen had.
Hierop kwam Double You Music Nl in beeld wat onderdeel is van Future Music Europe.

Hierop heeft Daisy Talens contact opgenomen met een producer van dit bedrijf die zeker interesse had om te gaan werken met haar. Vanuit Future Music is toen snel geschakeld en is er contact opgenomen met de clip afdeling van Future Films en zij hebben een mooie clip gemaakt van het nummer. Afgelopen week is er een driehoeksoverleg geweest tussen Manfred Recordings. Samen is er een planning en er zal worden gestreefd naar minimaal drie singles per jaar. Met ingang van heden is het management in handen van Future Events
wat ook een onderdeel is van Future Music, Manfred Recordings blijft de singles maken en Double You Music NL is het label waarop Daisy Talens uitkomt.

Met dank aan: Willem de Bie