Selecteer Pagina

Danique – ‘Drink jij een glaasje met mij’

Danique – ‘Drink jij een glaasje met mij’
Advertentie

Danique DENDERT door met ‘Drink jij een glaasje met mij’

Het publiek van het muzikale tv-programma “Het Fan Café” kreeg afgelopen donderdag de primeur van de nieuwe single ‘Drink jij een glaasje met mij’ voorgeschoteld.
De reacties waren overweldigend. Als dat een voorbode is van wat gaat komen, kan er wel eens een glansrijke carrière uit voortvloeien. Het onderwerp zal menig één aanspreken.
Je zit in je stamcafé aan de bar te kletsen met de kastelein en ziet iemand binnenkomen door het glas van je wijn……Het enigste wat je wilt is een glaasje met hem drinken.
De single verschijnt op het platenlabel van StageNL Records. De beelden voor de clip zijn geschoten bij het Marechaussee museum in Buren.
rtv Mediaproductie en Danique zijn erg te spreken over het eindresultaat. Daarnaast blijkt er vanuit België enorme belangstelling te zijn voor Danique.
Een groot boekingskantoor heeft contact opgenomen met het Management. Binnenkort vinden er oriënterende gesprekken plaats.
In Nederland is ze aangesloten bij een aantal boekingskantoren.
Danique (1998) is een Nederlandstalige zangeres uit Tiel maakte al vroeg in haar leven kennis met de Nederlandstalige muziek.
Maar haar grote doorbraak was met de lancering van de cover van Bonnie St Claire’s hit “Zeven Jaren” dat dit nummer zoveel positieve reacties op zou leveren had Zangeres Danique niet verwacht.
Danique treed lekker op door heel het land met O.a. de volgende nummers “Zeven Jaren”, “Ga met me mee”, “C est la vie”, ”Amore”, “Hou me nog één keertje vast” “Vlieg nooit te hoog”
en nu dus ook met haar nieuwe single “Drink jij een glaasje met mij”

Dank aan Willem de Bie