Selecteer Pagina

Danique – “Zeven jaren”

Danique – “Zeven jaren”
Advertentie

Danique steek Bonnie St.Claire klassieker in nieuw jasje

Op haar 13e stapte ze voor de eerste keer het podium op en vanaf dat moment was ze er zeker van “ik wil verder als zangeres”.
Maar daar dachten haar ouders iets anders over. Want vader Henri v.d.Heuvel weet wat er door zijn jarenlange ervaring in de showbizz wat er gevraagd wordt.
Zijn visie was duidelijk eerst de school afmaken zorgen voor een aantal diploma’s en dan ben je nog jong genoeg om de showbusiness in te gaan.
Die tijd om de showbizz ladder te gaan betreden is nu, acht jaar later, aangebroken. In de studio van Niels Lingbeek heeft Danique haar debuutsingle opgenomen.
“Zeven jaren” de hit van Bonnie St.- Claire heeft Danique in een nieuw muzikaal jasje gestoken en vanaf vandaag is het nummer beschikbaar als download en via de diverse streaming sites.
De reacties op dit nummer zijn nu al meer dan geweldig te noemen en heeft Danique doen besluiten om er volledig voor te gaan en nu al te denken aan de vervolg stappen.
Nederland heeft er een nieuwe zangeres bij en die zal zich de komende maanden promoten en presenteren bij diverse radio stations en via de media van zich laten horen.
“Zeven jaren” is het begin van een lange carrière die Danique te wachten staat als zangeres.
Dank aan Geert Hakze