Selecteer pagina

Danny Froger – “Grote Kleine Meid”

Danny Froger – “Grote Kleine Meid”
Advertentie

Danny Froger voelt zich de koning te rijk met zijn “Grote Kleine Meid” Fallon.
Op 21-9-2019 beleefde Danny de mooiste dag van zijn leven. Met die woorden kondigde hij de geboorte van zijn dochter Fallon Froger aan.
Samen met vriendin Ann Dominique geniet hij met volle teugen van dit wonder.
De intens mooie vader gevoelens, die Danny direct na de geboorte van zijn dochter heeft ervaren, zijn in het speciale nummer “Grote Kleine Meid”, geschreven door Pieter van Schooten, prachtig verwoord.

Grote Kleine Meid
In zijn nieuwe liedje “Grote Kleine Meid” zingt de 31-jarige vader over het geluk en de liefde, die hij voelt voor Fallon. De single die geproduceerd is door John Dirne, White Villa Studio’s, werd op 14 november ajl. gereleased. Een prachtige ballad waar Danny nooit genoeg van zal krijgen.

Lieve Frogers
Als echte ‘familyman’ is Danny enthousiast over het nieuwe tv-programma van RTL4: “Lieve Frogers”. In deze komende serie vervult hij, samen met de rest van de familie Froger, diverse wensen.
Van kinderoppas tot hulp bij een verbouwing, alle wensen zijn welkom, behalve geld!

2020
Het komende jaar belooft een mooi jaar te worden voor Danny Froger. Met veel nieuwe muziek en de real life serie: Lieve Frogers. Wil je op de hoogte blijven van alle komende activiteiten van Danny Froger?
Via zijn social media en website zal hij zijn fans regelmatig informeren.
Vanaf vandaag kan je in ieder geval gaan genieten van Danny’s “Grote Kleine Meid”! Download of beluister dit prachtige nummer via Spotify.
De bijbehorende videoclip is te zien op YouTube.
Dank aan Ilske Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *