Selecteer Pagina

Danny & Lot – Kom ga met me mee

Danny & Lot – Kom ga met me mee
Advertentie

B MusicNL had een idee voor een leuk nummer “Kom ga met me mee” en dat is uitgewerkt. Dit wilde hij toch graag als duo met Lot van Santen doen, echter deze heeft sinds kort een contract getekend bij het bekende label Rood Hit Blauw. Na overleg met Rood Hit Blauw mocht Double You Music NL Lot van Santen lenen voor deze duo opname waarvoor onze dank.

Danny van de Braak uit Almere is in het dagelijkse leven timmerman en maakt naast zijn werk ook graag muziek. Net als de meeste is het zingen begonnen in huiselijke kring bij Danny was dit altijd op verjaardagen en feesten bij familie en vrienden en niet te vergeten karaoke avonden. Veel mensen vertelden hem er
iets mee te doen , en toen heeft hij de stap genomen en is hij in 2018 begonnen zanglessen te volgen om zichzelf te verbeteren.
Toen ging het ineens in een stroom versnelling, al gauw was Danny onderdeel van een duo samen met Lot van Santen waar hij een jaar met veel plezier mee samen heeft gezongen totdat een ieder zijn eigen weg ging. 

Lot van Santen uit Naarden is o.a. een moeder van twee prachtige zoons en naast het zingen is zij een fanatieke sporter en staat graag in de keuken. Lot van Santen houdt enorm van avontuur en
gaat er graag op uit om leuke dingen te doen met haar gezin. Al zolang ze zich kan herinneren is ze bezig met zingen.
Afgelopen jaren is ze gegroeid als zangeres, heeft weer zangles genomen en is weer meer zichtbaar
 geworden door te gaan zingen in verschillende kroegen en karaoke avonden.
Daardoor zijn er hele mooie samenwerkingen ontstaan en heeft ze sinds mei dit jaar een contract bij Rood Hit Blauw. 

Met dank aan: Willem de Bie