Selecteer Pagina

Danny Lukassen – Je hebt me belazerd

Danny Lukassen – Je hebt me belazerd
Advertentie

Nieuwe single van Danny Lukassen – “Je hebt me belazerd”.
De Amsterdamse volkszanger Danny Lukassen, bekend van onder meer de singles Zomer in Amsterdam en Ajax is kampioen, lanceert zijn nieuwe single Je hebt me belazerd.
De meezinger is van alle tijden, maar is daarnaast erg actueel door alle liefdesperikelen van onder meer Marco Borsato en André Hazes.
De inspiratie voor de single kwam volgens Danny Lukassen mede door het nieuws van de scheiding van Marco en Leontien Borsato en de driehoeksverhouding tussen André Hazes,
Bridget Maasland en Monique Westenberg. Lukassen: ‘Bovendien heeft vrijwel iedereen zelf of in zijn of haar omgeving hier weleens mee te maken gehad. Hierdoor is het een heel herkenbaar nummer geworden.
En zelf ben ik natuurlijk ook niet roomser dan de paus, haha!’ De single is volgens de zanger te typeren als de sound van André Hazes uit de jaren tachtig, maar dan met een modern, ‘2020-sausje’ eroverheen. ‘Ik ben ontzettend trots op dit nummer, het is mijn beste plaat tot nu toe geworden’, aldus Danny Lukassen.

Over Danny Lukassen
Zanger Danny Lukassen heeft een grote liefde voor het artiestenvak en het levenslied. Al vroeg stond hij net als menig Amsterdams jochie mee te zingen met zijn grote voorbeeld André Hazes.
Lukassen schreef zelfs voor het in 2002 verschenen album Strijdlustig van André Hazes het openingsnummer: Waar ben jij.
De afgelopen tientallen jaren heeft de zanger vele succesvolle deelnames aan talentjachten, concerten en hits op zijn naam geschreven waaronder Zomer in Amsterdam en Ajax is kampioen.
Zijn muziek is te typeren als herkenbaar, laagdrempelig én sfeer verhogend.
De single Je hebt me belazerd is geschreven door M. Rietveld en is een coproductie van Danny Lukassen, Hans Bedeker.
Dank aan Ilske Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *