Selecteer Pagina

Danny Diego & Sibbe Jan – Kom we gaan op date

Danny Diego & Sibbe Jan – Kom we gaan op date
Advertentie

Danny Diëgo en Sibbe Jan Noppert brengen met het nummer ‘Kom we gaan op date’ een heerlijke Hollandse meezinger uit, die het verhaal vertelt van een vrijgezel die op zoek is naar de vrouw van zijn leven.

Friese ondernemer Sibbe Jan Noppert schakelde in juli dit jaar ruim 100 BN-ers in om een videoboodschap op te nemen waarin zij vrouwen oproepen om met Sibbe Jan op date te gaan. De Nederlandse zanger Danny Diëgo hoorde Sibbe Jan op de radio zijn verhaal doen en besloot hem te helpen.
Danny: “Ik vond het zo’n leuk verhaal en ik dacht: misschien kan ik iets bijdragen. Ik heb hem gemaild en een maand later zaten we in de studio.”

Een droomvrouw vinden

“Ondanks de vele reacties die ik kreeg naar aanleiding van mijn video’s, heb ik mijn droomvrouw nog niet gevonden,” vertelt Sibbe Jan. “Die datingsapps werken voor mij niet, daar kan ik mezelf niet écht laten zien. Ik weet zeker dat met mij nog vele anderen worstelen met het date leven in de zoektocht naar een leuke partner. Daarom vond ik het zo leuk om dit nummer samen met Danny te maken, want het gaat niet alleen over mij.”

“Het was nog even spannend of Sibbe Jan wel kon zingen,” vertelt Danny. “Dat viel niet tegen! Hij kan aardig zingen en samen doken we de studio in van producer Niels Lingbeek. Het is een lekker meezinger geworden, met een pakkend refrein. Voor Sibbe Jan is ook nog eens een unieke manier om zichzelf te presenteren bij het vinden van een leuke vrouw.”

Aanstekelijke feel good song
Danny timmert als zanger flink aan de weg en geniet met name in België grote bekendheid, waar hij wekelijks menig zaal op zijn kop zet met hits als ‘Lang Leve de Liefde’ en ‘Ik ga leven’. De geboren Delftenaar maakte in 2015 zijn entree in de muziekwereld met zijn zomerhit ‘Oyalela’ en stond onder meer op het podium tijdens het TROS Muziekfeest. Hij sloot zich aan bij artiestenbureau Showfact en focust zichzelf sindsdien volledig op zijn muziek. Regelmatig brengt Danny aanstekelijke feel good songs uit die in Nederland en België uit volle borst worden meegezongen.

Het vinden van die leuke vrouw, daar hoopt Sibbe Jan nog steeds op. “Ik wil mijzelf op een unieke manier presenteren, want ik ben een unieke kerel. Ik heb veel energie en ben een overdreven romanticus. Ik wil samen reizen kunnen delen en goede gesprekken kunnen voeren. Humor vind ik ook ontzettend belangrijk. Het is tijd voor een leuke vrouw in mijn leven.”