Selecteer pagina

Daymian van Os – Mama

Daymian van Os – Mama
Advertentie

Daymian van Os, afkomstig uit het mooie dorpje Kerkdriel aan de maas heeft ondanks dat hij pas 14 lentes jong is al heel wat leuke dingen op zijn naam staan. Zo werd hij in 2019, 1ste bij de talentenjacht ”Volkszanger Junior” wat hem een mooie plek op het grote podium van het Levenslied in Tilburg opleverde. Ook is Daymian bekend van zijn deelname aan de tv programma ”Holland Got Talent” en ”De Hollandse Nieuwe” en natuurlijk momenteel zijn deelname aan het nieuwe SBS tv programma Ministars. Daymian komt dan nu met een remix versie op het bekende lied van Heintje “Mama” Je bent de liefste van de hele wereld” een geheel nieuwe productie gemaakt met een geweldige accordeon partij erin gespeeld door Roy Otters.

Daymian heeft inmiddels al heel wat grote podiums mogen betreden en daar ook tussen grote namen mogen staan. Zijn repertoire is voor zijn jonge leeftijd al best breed, het Nederlandse lied is wat Daymian het liefste zingt of het nu een gouwe ouwe van Willy Alberti is, een lekker nummer van Mart Hoogkamer of een lekker up tempo nummer van Pascal Redeker of Wesley Bronkhorst.

Zelf heeft Daymian ook al een aantal eigen liedjes uitgebracht o.a. ”De zon schijnt ook door het allerkleinste raam” en ”Al mijn dromen”. Deze nieuwe single “Mama” is nog maar een begin, want we gaan de komende tijd zeker nog meer van hem horen, hou dus alles goed in de gaten.

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur