Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

De Cupidots – Klap op m’n kontje

De Cupidots – Klap op m’n kontje
Advertentie

De Cupidots bestaan uit twee zingende zusjes die er in gespecialiseerd zijn om een heerlijk feest neer te zetten.
Hun eerste officiële single verschijnt deze week. Titel van het nummer is “Een klap op mijn kontje”. Deze heerlijke, ondeugende meezinger wordt tijdens het komende carnaval ongetwijfeld een kanjer van een hitl.
En niet alleen daar…op geen enkel feest zal dit vrolijke lied misstaan.
Claudia en Leanda zijn twee echte zusjes en afkomstig uit Brabant. Ze zijn geboren in Nieuwendijk. Als zangeres deden zij afzonderlijk ervaring op bij diverse projecten.
Sinds kort hebben zij besloten om als duo door het leven te gaan en zijn De Cupidots een feit. Nederland is een geweldige, vrouwelijke, vrolijke, frisse feest-act rijker.
De opnames voor nieuwe liedjes zijn in volle gang, dus een opvolger van de klapper “Een klap op mijnkontje” zal niet lang op zich laten wachten.
Het liedje is opgenomen en geproduceerd door Peter van Nierop van Strictly Music.

Dank aan Annerike van de Straat

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *