Selecteer pagina

De Meezingers – Café zonder bier

De Meezingers – Café zonder bier
Advertentie

De kreet “Cafe zonder bier” is overgebleven, en de rest is verbouwd met een dikke feestbeat en een aantal compleet nieuwe stukken tot een commercieel feestnummer!

De Meezingers (red. Angel de Haas en John Verstegen) maakten 2 jaar geleden hun debuut in het Nederlandstalige feestcircuit. De 2 muziekvrienden uit Nuland scoorden meteen een flinke partyhit met hun feestversie van het bekende nummer “Ik wil je”. Het nummer werd gearrangeerd door de bekende producer en tekstschrijver Andr  Kooiman, die ook weer optekende voor hun allernieuwste feesthit; “Cafe zonder bier”

Het van origine stokoude Engelstalige nummer “a Pub with no beer” is bij veel oudere mensen bekend in de versie van Bobbejaan Schoeben. Allen de kreet is nog overgebleven van het origineel. De rest is verbouwd met een dikke feestbeat en een aantal compleet nieuwe stukken tot een commercieel feestnummer! De tekst is geschreven door Andre Kooiman, in samenwerking met Angel de Haas en John Verstegen. De single “Cafe zonder bier” is vanaf Januari 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP.

De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Hiermee heeft het tweetal een waardige opvolger gemaakt die zeker bij het feestpubliek in goede aarde zal gaan vallen!

Met dank aan: PLUGplugging

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *