Selecteer pagina

Berritta & Yves – ”Mijn Engel”

Berritta & Yves – ”Mijn Engel”
Advertentie

Het Vlaamse duo Berritta & Yves brengen op 6 december nieuwe single ‘Mijn Engel’ uit een single met een boodschap
Vanwege de strijd die Berritta momenteel levert tegen kanker, en het duo zeker niet vergeten wil worden, hebben zij ervoor gekozen om ‘Mijn Engel” uit te brengen als single.
De single waarvan de Nederlandse tekst geschreven is door muziekvriend en college Jan Floren is voor het Vlaamse duo Berritta & Yves, familie, vrienden, fans en iedereen om hen heen van grote betekenis.
Het geeft hun de kracht om door te gaan, omdat ze erop vertrouwen dat er altijd iemand is die ’Jouw Engel’ is of kan zijn in moeilijke tijden.
Mijn Engel is de 3e single, afkomstig van het album ‘Onze droom’ dat onlangs is verschenen. Eerder dit jaar bracht het duo : ‘Wat jullie ons hebben gegeven’ en ‘Droom van jou’ uit van het nieuwe album.
De productie & opname van de single was wederom in de handen van Manfred Jongenelis. Desire Bambacht verzorgde wederom het artwork, terwijl vaste fotograaf Peter van Hout van Woods Fotografie de schitterende persfoto’s weer heeft aangeleverd voor de nieuwe single. Al met al is het Vlaamse duo super blij met de release van dit prachtige nieuwe nummer op een voor hun zeer speciale en bijzondere dag.
Zij hopen dan ook dat de radiostations ook dit keer de nieuwe single met open armen zullen ontvangen, en mooie Airplay krijgt in de lijsten bij de lokale, regionale en landelijke zenders in Nederland en België
‘Mijn Engel’ wordt 6 december uitgebracht op het JC Records label van Jolanda Clement. Naast de digitale verkoop zal de track ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
De track is natuurlijk ook te vinden op het album ”Onze Droom” wat onlangs is uitgebracht

Dank aan Jolanda Clement

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *