Selecteer Pagina

Dennis Jones – Going Back West

Dennis Jones – Going Back West
Advertentie

‘Going Back West’ is het nieuwste wapenfeit van de samenwerking van Dennis Jones en het Argentijnse Ladies On Mars. Reggaester Jimmy Cliff schreef dit liedje en nam het in 1971 op. In 1982 maakte producer Frank Farian een coverversie met Boney M. die het liedje wereldwijd beroemd maakte. Nu hebben Dennis Jones en Ladies On Mars een ge-update versie hiervan opgenomen in een Nu-Disco jasje en leveren hiermee een eerbetoon aan de onlangs overleden Boney M. producer Frank Farian.

Eerder bleken releases zoals ‘Born To Be Alive’, ‘Celebration’ en ‘Dolce Vita’ van Dennis Jones & Ladies On Mars al wereldwijd succesvol in de clubs en op festivals.

Dennis Jones brak in 1988 door en scoorde eind jaren ’80, begin jaren ’90 enkele Engelstalige Top 40 hits maar stapte later succesvol over naar het Nederlandstalige repertoire. Sinds 2021 maakt hij echter regelmatig Engelstalige uitstapjes met Ladies On Mars.

Ladies On Mars timmert al jaren aan de weg met Nu-Disco muziek en is bekend van samenwerkingen en remixen met o.a. Donna Summer, Depeche Mode, Billy Ocean, Precious Wilson (Eruption), Liz Mitchell (Boney M.), D. C. LaReu, De’Lacy e.v.a. en is een graag geziene gast als DJ op de grote podia over heel de wereld.

Met dank aan: Casper Janssen