Selecteer Pagina

Dennis van Dijkhuizen – Venus van Milo

Dennis van Dijkhuizen – Venus van Milo
Advertentie

Met de ‘VENUS VAN MILO’ presenteert Dennis van van Dijkhuizen alweer zijn 26e single sinds 2007! Dit keer gaat het om een oude piratenknaller die in een nieuw jasje is gestoken. Dennis had bij dit liedje al jaren de gedachten om er een nieuwe versie van te laten maken. Producer Gerto Heupink heeft er wederom een schitterend arrangement van gemaakt. Het koor is ingezongen door Cindy Oudshoorn en de accordeonpartij is ingespeeld door Daniel Metz.

Het ontwerp van de cd kaft lag wederom in de handen van Stefan van Dijkhuizen van Digipal.nl. Het ontwerp is een soort eerbetoon aan de originele cd-kaft uit de jaren 80, waar destijds de Teddyboys op straalden. Met dit vrolijke liedje hoopt Dennis weer de nodige zendtijd te krijgen bij de radio en Tv stations.

Dennis van Dijkhuizen heeft in het verleden o.a. samen gewerkt met Henny Thijssen, Edwin van Hoevelaak, Koos Alberts e.v.a. Dit is alweer het 16e jaar sinds het moment dat hij besloot om alleen eigen repertoire uit te brengen te zingen. Zijn vorige singles ‘Maar ondanks alles’, ‘Vanavond’ en ‘Ik ga weer leven’ werden reeds breed opgepikt en met ‘VENUS VAN MILO’ hoopt Dennis weer de nodige airplay te krijgen bij de radiozenders.

Het liedje wordt wederom uitgebracht onder zijn eigen label Jamie-Lynn records. Het platenlabel dat vernoemd is naar zijn dochter Jamie-Lynn.

Met dank aan: UltimateDisk