Selecteer Pagina

Denny Timmers – Vanaf Vandaag

Denny Timmers – Vanaf Vandaag
Advertentie

De in oorspronkelijk geboren en getogen Brabantse zanger Denny Timmers woont in de mooie Gelderse stad Zaltbommel. Hij is opgegroeid met het Nederlandse lied, vroeger stond er in huize Timmers dan ook altijd wel een Nederlandse radiozender of etherpiraat aan. Toen hij een jaar of 23 was trok hij de stoute schoenen aan en nam zijn eerste demo-cd op met Nederlandstalige covers. 

Mede daardoor kwamen er al snel boekingen voor zijn eerste optredens op feestjes en partijen. Of het nu uptempo is of een prachtige ballad, hij weet het publiek altijd weer te vermaken. In 2009 is Denny ook verkozen tot “Talent van de maand” met het nummer “Ik krijg je naam niet uit m’n hoofd” op tv-zender Sterren.nl van de Tros. Ook was hij te gast bij Brabant Party, het destijds populaire muziekprogramma van Omroep Brabant TV. 

Daar werd hij voorgesteld aan het publiek als “Brabantse Nieuwe”.
Met zijn enthousiasme en gezellige repertoire is hij een graag geziene gast op pleinfeesten, in tentfeesten, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen. 

Vanaf 2021 is Denny de samenwerking aangegaan met het team van Bling Music B.V. onder leiding van Henk Damen. Hij is met Bling Music een muzikale weg ingeslagen en gaat voor jullie weer mooie liedjes uitbrengen. Houd voor het laatste nieuws de website van Denny Timmers zeker in de gaten en hij is ook te vinden op zijn Facebook en Instagram! 

Met dank aan: Bling Music