Selecteer Pagina

Denny Timmers – Wat een ander ook zegt

Denny Timmers – Wat een ander ook zegt
Advertentie

Zanger Denny Timmers, bekend van ”Vanaf vandaag” en zijn cover ”Daar is mijn haven” van Jannes, brengt zijn nieuwe single uit met de titel ‘”Wat een ander van jou zegt”.
De vrolijke song is zijn tweede single onder het label van Bling Music en wordt gelanceerd op 15 april 2022.

Over Denny:
De oorspronkelijk geboren en getogen Brabantse zanger Denny Timmers woont in de mooie Gelderse stad Zaltbommel. Hij is opgegroeid met het Nederlandse lied. Vroeger stond er in huize Timmers dan ook altijd wel Nederlandse muziek, of een echte ouderwetse etherpiraat aan.
Toen hij een jaar of 23 was trok hij de stoute schoenen aan en nam zijn eerste demo-cd op met bekende Nederlandstalige covers. Deze verkocht hij zelf in zijn familie en kennissenkring.
Mede daardoor kwamen er al snel boekingen voor zijn eerste optredens op feestjes en partijen.

Vanaf 2012 werd het een poosje stil rond de zangcarriere van Denny Timmers. Maar in 2020 begon het bij hem weer heel erg te kriebelen en op de vraag van fans om weer te gaan zingen, heeft hij zijn comeback gemaakt. Zijn doel is om nieuwe muziek te gaan maken waarop gefeest kan worden maar ook zeker het levenslied.

De single ‘Wat een ander van jou zegt’ is een productie van Bling Music B.V. en werd geschreven door Henk Damen. De single is wereldwijd beschikbaar via alle gangbare download- en streamingdiensten waaronder Spotify, YouTube, e.v.a.