Selecteer Pagina

Denys – Hemel op aarde

Denys – Hemel op aardeScore 0 %Score 0 %
Advertentie

Zanger Denys komt met nieuwe single “Hemel op aarde” 

De Achterhoekse zanger Denys (red. Dennis Rietberg) heeft vanaf 2018 elf nummers uitgebracht, maar nog geen echte Schlager. Natuurlijk wonend in het grensgebied en vroeger jarenlang op de bouw samen met zijn vader dagelijks naar Duitse zenders te hebben geluisterd, kon het zeker niet uitblijven. 

Luisterend in de auto kwam ‘Himmel auf Erden’ van Andrea Berg ten gehore, en na een uurtje puzzelen had Denys de tekst herschreven en ontstond zijn nieuwe single “Hemel op aarde”. 

Het nummer “Hemel op aarde” gaat over het gevoel dat je krijgt als je een nieuwe relatie begint na een heftige tijd en het weer helemaal ziet zitten. Het nummer heeft een frisse beat en de live gitaar geeft het nummer een heerlijke sfeer en wat het nummer ook een opvallend karakter heeft gegeven. De tekst is geschreven door Dennis Rietberg en de produktie is opgenomen bij de jonge talentvolle producer Dylan van der Feen. 

Eerder had Denys al veel succes met zijn singles; “Sexy Lady”“ Nou je doet maar” “Guus kom naar huus” “He meissie” “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen” “Jonge god van 50” “Mooie meisjes” “Laat me nooit meer alleen!” “Marie!” “ Je bent zo mooi!” en het in december 2023 uitgekomen “Toedeledie, Toedeleda, Toedeledokie!” waarmee hij landelijk gedraaid werd en nog steeds wordt op de radiozenders in Nederland en België. 

Met dit nummer “Hemel op aarde” wat onder het label van CD Hamster Music uitgebracht wordt, laat Denys horen dat hij beschikt over een breed scala aan soorten muziek wat hij graag uitbrengt, van romantisch tot feest. 

Release: 11 april 2024
Met dank aan: Willem de Bie

Beoordeling

0 %