Selecteer Pagina

Die Holländer – Alles komt goed

Die Holländer – Alles komt goed
Advertentie

Die Holländer lanceren de videoclip van hun single ‘Alles komt goed’ ! De seinen staan op groen, Corona bijna voorbij…het gaat beginnen..’Alles Komt Goed’!

De single was al te horen, maar nu met de nieuwe videoclip met de kreet ‘Alles komt goed’!! Perfect voor deze tijd, en een voorloper voor meer feestmuziek eind dit jaar, maar eerst gaan we voor een tweede run van dit superliedje.

Die Holländer (Laura en Martino) hoorden het lied ‘Cordula Grun’ tijdens optredens bij de bierfeesten in Munchen. Echt de Apres Ski / Oktoberfest hit in Duitsland. Met een tekst en muzikaal refrein dat zo aanstekelijk is, zul je dit liedje meteen omarmen.

‘Die Holländer’ zullen diverse liedjes gaan uitbrengen in de alom bekende en omarmde Mallorca Sound.
Er zijn al vergevorderde afspraken m.b.t. TV-Opnames in Duitsland en Nederland. Het Nederlandse duo gaat naast Duitsland en Nederland ook op vakantiebestemmingen zoals de wintersport – en zomervakantie voor succes.
Die Holländer zijn breed inzetbaar op Zomer-Feesten, Festivals, Party’s, Bedrijfsfeesten, Après ski party’s en uiteraard de Oktoberfesten.

Party-Feest act ‘Die Holländer’ een duo in altijd herkenbare Rood Wit Blauwe kleding en natuurlijk altijd op de gele klompen, zijn een garantie voor een half uur gezelligheid! Die Holländer in de tent, is meezingen, is feesten… is de tent op zijn kop!

Met dank aan: Rood-Hit-Blauw