Selecteer Pagina

Diego Holzken – ‘Verslaafd aan jou’

Diego Holzken – ‘Verslaafd aan jou’
Advertentie

Diego Holzken schaamt zich niet voor z’n verslaving
Op de vraag of Diego Holzken verslaafd is kunnen we kort zijn. Het antwoord is JA!! Hij kan niet meer helder denken, raakt buiten zinnen, probeert dingen te verbergen en heeft last van een vluchtgevoel.
Gelukkig blijkt het een gezonde verslaving te zijn. Hij is namelijk verliefd op een meisje. Het vuur laait ineens weer op in hem en is niet meer te doven.
De grond verdwijnt onder z’n voeten en is overdonderd door haar. Die woorden maken deel uit van de tekst die Alie Bakker geschreven heeft voor de verrassende single ‘Verslaafd aan jou’ van Diego Holzken.
De bezoekers van het muziekprogramma ‘Hart voor muziek’, waarvan de opnames plaatsvonden in Deurne, kregen de primeur.
Binnenkort zal deze aflevering te zien zijn bij oa. Omroep Brabant. ‘Als de rest van Nederland ook zo enthousiast gaat reageren kan dit nummer wellicht het succes van ‘Hoe kan ik je hart bereiken’ overtreffen.
Op YouTube is de clip hiervan al bijna 2 miljoen keer bekeken. M’n vorige single ‘Zonder jou’ heeft minder views op YouTube gekregen, maar is wel meer dan 600 duizend keer gestreamd.
Je weet nooit welke kant het opgaat met een single. Blijkbaar was het wel echt een radioliedje waarna mensen graag luisteren. Tot nu toe ben ik erg tevreden over m’n singles’, vertelt Diego.
Z’n nieuwe paradepaardje ‘Verslaafd aan jou’, die op 14 februari bij Cornelis Music verschijnt, is opgenomen bij Manfred Jongenelis. ‘Het is een vrolijk, niet tijdsgebonden lied, dat mede door de gipsy gitaarpartijen van Zonzo Basily, compleet is. Dat past gewoon bij het liedje. Ik ben er heel erg blij mee. Dat geldt ook voor de inhoudsvolle tekst van Alie Bakker die van A tot Z klopt. Je wordt als het ware meegetrokken in de verhaallijn die wordt uitgebeeld in de clip welke op 2 verschillende locaties is opgenomen door Karl Kaspers. De beelden zijn geschoten bij de grootste skatebaan in Limburg en bij één van de bekendste kroegen in Valkenburg, namelijk Café ’t Hoekje. Daar is het altijd gezellig druk. De feestsfeer die dat met zich meebrengt is gewoon super’, aldus Diego.
De single ‘Verslaafd aan jou’ is verkrijgbaar vanaf 14 februari 2020 en is legaal te downloaden via de bekende platforms.
Dank aan: Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *