Selecteer Pagina

Harjan – “Draai maar als een haan op een toren”

Harjan – “Draai maar als een haan op een toren”
Advertentie

Harjan komt met nieuwe single “Draai maar als een haan op een toren”
Harjan Toutenhoofd werkt onder zijn artiestennaam “Harjan” en komt als opvolger van “Je steekt je kop in het zand”, “Adem mijn Adem” alweer met een nieuwe single getiteld “Draai maar als
een haan op een toren”. Dit nummer “Draai maar als een haan op een toren” wat origineel van The Alley Cats uit 1982 afkomstig is heeft Harjan in een nieuw jasje gestoken en opgenomen bij Martin Sterken.
De bekende klanken zitten er nog zeker in maar ook is het hedendaags soundje erin verwerkt en zal het zeker lekker in het gehoor liggen.
Dat Harjan niet stil blijft zitten dat weten wij, naast zijn vele optredens in het land wil hij doorpakken, daarom is hij ook weer terug bij zijn oude producer Martin Sterken waarmee hij naast deze single ook nog meer gaat maken komend jaar. Harjan is eigenlijk een laat bloeier maar heeft al heel veel ervaring. Voordat hij singles uitbracht was hij al zeer gedreven in de muziekwereld.
Hij begon al vroeg in de deze wereld, want toen Harjan 14 jaar oud was draaide hij als dj zijn eerste plaatjes al op een camping. En vandaar groeide hij verder als dj.
Als solo artiest heeft hij zijn weg gevonden, en na diverse singles uitgebracht te hebben, “Jij wilt vrij zijn” en “Wat voor vrouw ben jij” en “Ik ben verloren zonder jou” en Meisje lief met je rode rok en
“ Ik kan het niet alleen” en zijn laatste single “Je steekt je kop niet in het zand” en zijn laatste single “Adem mijn adem “wat het allemaal erg goed gedaan heeft in radioland en nu komt hij dan met dit
verrassende nummer  “Draai maar als een haan op een toren” Natuurlijk hoopt Harjan op veel Airplay van radiozenders, En is hij dan ook benieuwd wat er met dit gezellige nummer gaat gebeuren.
Hij komt graag zijn verhaal vertellen, want deze goed gebekte zanger weet als geen ander hoe hij een product moet verkopen.

Dank aan Willem de Bie