Selecteer Pagina

Edrie – Maria

Edrie – Maria
Advertentie

De van origine zuid Amerikaanse rumba ‘Maria’ is nu een lekker vlotte dansplaat geworden met heerlijke accordeon solo’s.

Edrie (Antonissen 1975) geboren in het Brabantse Schijf staat al jaren op de bühne met een zeer gevarieerd repertoire. Van vette rockmuziek, dialect feesthits tot zwoele ballades; hij is zeker niet in 1 genre samen te vatten en bereikt zo een groot gevarieerd publiek.
Vorig jaar scoorde hij een behoorlijke radiohit met zijn versie van “Mijn allerbeste vriend” en stond lang en hoog in veel hitlijsten bij de regionale zenders. In navolging van dit succes komt hij nu uit met een nieuwe single .Van origine is de zuid Amerikaanse plaat ‘Maria’ een rumba die ook werd opgenomen door o.a. Bobby Prins. Edrie heeft deze plaat nu in een lekker vlot tempo gestoken met heerlijke accordeon solo’s. De plaat is geproduceerd door Andre Kooiman die al veel hit singles maakte voor Edrie zoals; “Frietboer, Vuilwaark en “Een man mag niet huilen” en ook nu weer een pareltje heeft afgeleverd!

De single “Maria” is vanaf Februari 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België .
Met deze nieuwe potentiële hit trekt Edrie de opwaartse lijn door met heerlijke uptempo nummers, die een heel groot publiek aanspreken.