Selecteer Pagina

Edwin Bos – Hoog boven de wielen

Edwin Bos – Hoog boven de wielen
Advertentie

Debuutalbum Edwin Bos: Hoog boven de wielen
Begin 2016 kwam Edwin Bos met zijn single “Bloedmooie vrouw” die in één keer een stempel heeft gedrukt op het genre wat de zanger inmiddels al weer drieënhalf jaar brengt.
Een mooie combinatie tussen het Hollandse levenslied en Country . Met zijn inmiddels veertien singles heeft Edwin Bos al vaste voet mogen zetten in de Nederlandstalige muziekwereld.
Na zovele mooie reacties op zijn liedjes van trouwe fans en radiostations vond Edwin het de hoogste tijd om hen zijn dankbaarheid te tonen met een compleet album!
Nu zou het de makkelijkste weg zijn geweest om alle eerder verschenen singles op een album te zetten, maar de zanger is niet bang voor een uitdaging en heeft gekozen voor de gulden middenweg!
De laatste maanden is er ontzettend hard gewerkt met het vaste team bij studio Martin Sterken met als resultaat het album: “Hoog boven de wielen”
. Een sfeervolle cd die gehoord mag worden! Het album bevat twaalf songs waaronder een groot aantal splinternieuw. Ook zijn meest recente single “Een vrouw als jij” mag hierop natuurlijk niet ontbreken!
Tevens staan er twee oude bekenden op het album die speciaal voor dit album opnieuw zijn opgenomen.
Ook mochten titels als “De ware voor mij”, “Truckchauffeur in hart en nieren” en “Het ronken van mijn diesel” staan op dit album dat niet alleen in alle vrachtwagencabines thuishoort,
maar zeker ook voor de liefhebber van Nederlandstalige muziek veel luisterplezier zal geven.
Het album “Hoog boven de wielen” is vanaf deze week verkrijgbaar via uw vertrouwde cd-shop of rechtstreeks via www.edwinbosentertainment.nl.