Selecteer pagina

Edwin van Hoevelaak – Altijd een winnaar!

Edwin van Hoevelaak – Altijd een winnaar!
Advertentie

Nationaal podium voor Special Olympics sporters ‘Altijd een Winnaar’

Op donderdag 10 maart wordt het nummer ‘Altijd een winnaar’ officieel gelanceerd. Met dit nummer vraagt de organisatie van Special Olympics Nationale Spelen aandacht voor de sporters en het evenement, die dit jaar plaatsvinden in Twente van 10 t/m 12 juni.

Het nummer is geschreven, gecomponeerd en gezongen door Edwin van Hoevelaak. Hij is een bekende producent uit Holten en heeft al vele nummers geschreven voor onder andere Nick en Simon, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en André Hazes jr. Voor zijn werk als producer heeft hij diverse onderscheidingen ontvangen, zoals een Edison voor ‘beste lied’ en vele gouden en platina platen.

Videoclip
Het nummer ‘Altijd een winnaar’ is geschreven aan de hand van letterlijke woorden van Special Olympics ambassadeurs : Maartje, Teun, Marjolijn, Wessel en Laxmi. Zij zijn ook, samen met Edwin
van Hoevelaak, te zien in de videoclip die tegelijkertijd wordt uitgebracht.

Lancering radio en TV
Op 10 maart wordt om 09:30 uur gestart bij RTV Oost. De ambassadeurs en Edwin van Hoevelaak komen aan in een speciale Special Olympics bus. In de uitzending van Bert van Losser wordt het nummer officieel gelanceerd. Vervolgens wordt de toer vervolgd naar Hilversum, waar het nummer en de videoclip overhandigd worden aan de landelijke radio- en televisiezenders.

Nationaal podium
De Special Olympics Topsporters verdienen het om volle aandacht en een podium te krijgen. Wij hopen dat bekend en onbekend Nederland het nummer en de clip gaat omarmen en delen om zo onze topsporters warm te begroeten en succes te wensen op de aankomende Nationale Spelen.

Voor iedereen die het nummer naar hartenlust wil beluisteren. Vanaf 10 maart is ‘Altijd een winnaar’ ook te streamen van Spotify.

Met dank aan: Ilske Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *