Selecteer Pagina

Elz Bakker – Laat ze maar praten.

Elz Bakker – Laat ze maar praten.
Advertentie

Elz Bakker – Laat ze maar praten.
Ieder persbericht is vaak genoeg louter en alleen wat achtergrond informatie over zowel de artiest, als ook het liedje…..wie, wat en hoe, dit keer vinden wij dat we het anders moeten presenteren.
Wij, Emile Hartkamp & Norus Padidar (Goldstar Music Productions) hebben meer dan alleen de behoefte om dit persbericht te schrijven,
puur uit enthousiasme en dat er voor wat ons betreft iets bijzonders en moois gepresenteerd wordt met deze single van Elz Bakker – Laat ze maar praten.
We hoeven niet onder stoelen of banken te steken, dat wij decennia lang de grote Volkse artiesten, zowel hebben geproduceerd als ook dat we bijna verantwoordelijk waren voor alle muziek en tekst.
Altijd gebeurde er op die momenten iets in de studio, en later ook bij de grote schare fans van het Hollandse lied.
Alles raakte je, van de lach tot de traan…..de puurheid van zoals dit genre bedoelt is.
Eindelijk,….ja, eindelijk is ons weer zo’n moment overkomen.
Elz Bakker, die al jaren en jaren in de wereld van Hollandse muziek haar plekje heeft en overal al te horen en te zien was, heeft haar hart gevolgd en vreemd genoeg nu pas dat gedaan wat in haar DNA en bloed zit…..Volkse Muziek vol passie…..daar waar ze mee opgegroeid is.
Was het jarenlang de Zangeres zonder Naam, die uiteindelijk haar Kroon overdroeg aan Marianne Weber…..in een adem durven wij nu te zeggen, de Koningin van het Levenslied is en blijft zij nog steeds,
maar we hebben na jaren er eindelijk weer een bij, die onze Muziek Cultuur van Levenslied tot Smartlap traditioneel voort kan zetten. Hoe bestaat het, zo’n talent die nu pas gaat zingen wat haar hart wilt zeggen.
Ze neemt al die jarenlange ervaringen mee, maar….het begint nu pas echt.

Dank aan Score Promotion