Selecteer Pagina

Emile Baars – Voor iedereen

Emile Baars – Voor iedereen
Advertentie

In 2000 is Emile begonnen met zang, -dans en acteerlessen. Hij was enorm enthousiast, dus dat smaakte al gauw naar meer. Hij kreeg de tip om auditie te doen bij het Sondheim Ensemble en voor hij het wist, speelde hij in alle 9 musical voorstellingen van Cantante. Heeft gefigureerd in verschillende commercials. Werd in 2004 benaderd om als karaoke gastheer te komen werken in een horeca gelegenheid.

Dat had zo zijn vervolg…

In 2005 begon hij als zingende barkeeper. Dit heeft hij 10 jaar lang met veel plezier gedaan. Met optredens op een bedrijfsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, ging het snel met de carrière van Emile. Met als vervolg in 2016 zijn eerste cd single “Hey jij” en in 2020 zijn tweede CD single “Leven” en in 2022 zijn derde CD Single “Chillin’ op Aruba”

Een hoogtepunt was zijn optreden in 2019 in het voorprogramma van The Drifters.
In de amateur musical De Jantjes heeft Emile de rol vertolkt van Ome Gerrit.
Ook zong Emile ln het vaste tableu de la troupe van de kleinkunstshow Een “Potje Zingen Met De Poten” in 2022. Ook in “Liedjes die niet mochten” was hij een vaste zanger.
Met zijn zorgvuldig gekozen repertoire zorgt Emile overal waar hij komt voor de juiste stemming. Een optreden van deze sympathieke en swingende zanger is een feestje.

Met dank aan: ScorePromotions