Selecteer Pagina

Eric Baghuis – “Every little kiss”

Eric Baghuis  – “Every little kiss”
Advertentie

Eric Baghuis uit Eindhoven komt met een nieuw nummer die de titel draagt “Every little kiss”.
Een heerlijk nummer in het genre van de Drifters/Elvis/Palingsound.
Op verzoek ging Erics producer Kees Plat een ballad schrijven maar stuurde ook “Every little kiss” mee, beide nummers op Erics stem geschreven.
Het werd een prachtige ballad maar deze “Every little kiss”, een midtempo nummer, bracht meteen het gevoel ‘dit wordt ‘m … na 2x gehoord te hebben blijft het in je hoofd zitten’.
Sinds zijn vroege jeugd is Eric Baghuis geïnspireerd door de muziek van Rock ‘n Roll en ballads.
Voor iedere generatie blijft de tijdloze muziek herkenbaar waar veel op gedanst wordt en wat altijd weer garant staat voor een geslaagd feest of evenement.
In 2011 neemt Eric zijn eerste single I’m calling op met als tweede track op de single Don’t break this heart, beide nummers die oorspronkelijk van Jack Jersey waren,
werden door Eric in een nieuw jasje gestoken.
Al snel volgden er “But in the weekend” en “She wears my ring”.
Dit nummer werd speciaal door Eric opgenomen voor zijn huwelijk evenals het welbekende Can’t help falling in love .
In 2015 kwam er een album uit met de titel ‘Back in Time’ met daarop een 15-tal nummers, bestaande uit zijn eigen repertoire en covers.
In 2016 vindt de release plaats van de nieuwe single Let’s fall in love, geschreven door Kees Plat uit Volendam.
Kees Plat is vanaf 2016 de producer van Eric.
De single wordt direct goed ontvangen en bereikt 3 maanden lang onafgebroken mooie noteringen in de dagelijkse verzoekparade van TV Oranje en krijgt veel Airplay op de radiostations.
In april 2019 wordt de gloednieuwe single “Every little kiss” gelanceerd, ook deze is geschreven en gecomponeerd door Kees Plat en opgenomen bij GK Productions
Echt welke ook garant staat voor de videoclip. Deze single vertaalt zich naar een heerlijk dansbaar midtempo nummer waarbij weer een duidelijke Volendamse inslag te horen is,
hij overstijgt alle verwachtingen en vindt gehoor in landen als Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Caribisch gebied.
YouTube link: https://youtu.be/wx6umHZNJz0
Dank aan : All 4You Promotie