Selecteer Pagina

Eric Ghelen – Elke dag met jou (Mi amore)

Eric Ghelen – Elke dag met jou (Mi amore)
Advertentie

Eric Ghelen – Elke dag met jou (Mi amore)
Op de onlangs door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte verzamel-CD ‘Nazomeren Volume-2’, is ook de nieuwe Eric Ghelen-single ‘Elke Dag Met Jou (Mi Amore)’ te vinden.
Iets waarop de in Frankrijk geboren Limburger uiteraard maar wat trots is. Dat geldt trouwens evenzeer voor het fraaie duet ‘Jij Bent Een Vriend’ dat Eric eerder dit jaar op single uitbracht met Leen Zijlmans.
Hij werd bekend als dialectzanger maar ondertussen brengt Eric naast nummers in het Limburgs mede op advies van zijn collega ’s, nu ook Nederlandstalige liedjes op de muziekmarkt.
Zo zijn ‘Kom Bij Mij’ en ‘Zo Bijzonder’ die vorig jaar werden uitgebracht, uitstekend ontvangen in het land. En dat motiveert uiteraard om vast te houden aan de ingezette koers.
De zanger die opgroeide in Maastricht maar vlak over de grens woonachtig is in Vlaanderen, presenteert voor het komende seizoen de ‘Hei Is Get Oet’ en ‘Elke Dag Met Jou (Mi Amore)’.
Deze gezellige door Frank Verkooyen geschreven, gecomponeerde en geproduceerde meezinger, zal gaan zorgen voor goed gevulde dansvloeren.
De single is vanaf heden te verkrijgen via o.a. de erkende downloadshops en via de diverse streamingsdiensten.

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *