Selecteer Pagina

Es van Velzen – Geen kerstmis zonder jou

Es van Velzen – Geen kerstmis zonder jou
Advertentie

Op de valreep van dit mooie muzikale jaar voor zangeres Es van Velzen komt ze met een prachtige nieuwe kerstsingle: “Geen kerstmis zonder jou”. Een lekker uptempo nummer, zoals haar fans van haar gewend zijn. In dit nummer neemt zij je mee naar een vrolijke kerst, waarbij twee geliefden elkaar hebben gevonden. Dat straalt dit nummer met een tintje reggaeton ook uit.

De tekst is wederom van de hand van de zangeres zelf, hetgeen haar grote kracht is. “Eigenlijk was ik helemaal niet van plan een kerstnummer op te nemen, maar dit kwam op mijn pad en ik dacht meteen, hier moet ik wat mee gaan doen. De muziek wordt opgebouwd van rustige pianomuziek tot heerlijk uptempo. Dat ligt gewoon helemaal in mijn straatje. Ik ben mij over de tekst gaan buigen en dat maakte het plaatje compleet”.

De zangeres heeft wederom samengewerkt met Leico Music Studio Zoetermeer van Peter La Haye en ze is maar wat blij met het resultaat. “Het is het derde nummer dit jaar dat tot stand is gekomen met Peter. Ook vorig jaar heb ik nummers met hem samen gemaakt”.

Voor de bijpassende clip stapte Es van Velzen op het vliegtuig naar Finland. “We besloten in januari 2023 dit nummer in December 2023 uit te gaan brengen en toen waren de Winterse taferelen hier in Nederland al ver te zoeken. We hadden de mogelijkheid om uit te kunnen wijken naar een land waar nog volop sneeuw lag. Na wat zoeken kwamen we uit op Finland in Rovonimi waar het zogeheten Santa Claus Village ligt en waar het het hele jaar door kerst is. In dit fantastische kerstdorp hebben we deze mooie beelden kunnen maken.

Ik ben er echt super blij mee”. “Geen kerstmis zonder jou” komt op 24 november uit. Ook voor volgend jaar heeft ze weer grootse plannen. “Er liggen alweer mooie nummers klaar, waarvan ik de eerste al heb ingezongen. Het worden eigen nummers, maar ook covers. Ik kan niet wachten, dit is toch iets waar je als artiest naar toewerkt”.

Met dank aan: Jeanette de Wit