Selecteer Pagina

Fons & de Fonzarellies – Meer van jou

Fons & de Fonzarellies – Meer van jou
Advertentie

Op 11 februari 2022 brengt Fons & de Fonzarellies zijn nieuwe single ‘Meer van jou’ uit.

‘Meer van jou’ bezingt de magische momenten van een prille liefde. Hoe je dan gek kunt worden van verlangen om die ander weer te zien, terwijl de afstand het vuurtje alleen maar verder aanwakkert. Sleepin Giant tekende voor de muziek en zijn warme en hypnotiserende productie sleept je mee in dromerige sferen. Laidback, smooth, r&b, pop: ‘Meer van jou’ is future Soul uit Nederland. Het is de tweede single van ‘Binnenwereld’ dat in april 2022 zal verschijnen: een album vol soulvolle Nederlandstalige liedjes op warme en funky hiphop- en r&b-producties.

Videoclip:

De bijbehorende videoclip is geanimeerd door Rami Syahbandi van Tucil Studio. Rami maakt motion picture vector-animatie in een originele en compleet eigen stijl. De video vertelt het verhaal van een ontluikende liefde op de meest onwaarschijnlijke plek die je je kunt voorstellen. Valentijnsdag was nog nooit zo zwoel! ‘Meer van jou’ verschijnt op 11 februari.

Over Fons:

Fons maakt soulvolle Nederlandstalige muziek onder de naam Fons & de Fonzarellies. Na jarenlang comedy-rap te hebben gemaakt met verschillende live hiphop-formaties, vond hij zijn passie en bestemming in zingen en songs arrangeren. Als rapper merkte hij dat hij liever mooie en tijdloze liedjes wilde maken dan “weer een ‘sixteen’ rappen over de grootte van zijn aubergine.”
De liedjes van Fons & de Fonzarellies vertellen een persoonlijk verhaal met soms een rauw randje en soms een grappige insteek, maar altijd origineel, catchy, soulvol en met liefde voor hiphop en soul. Liedjes om je ziel aan te warmen en je booty op te schudden. Het album ‘Binnenwereld’ is ontstaan in samenwerking met verschillende hiphop-producers.
Daarnaast werkt Fons samen met diverse instrumentalisten met wie hij een Nederlandstalige vintage soulplaat produceert. Deze zal eind 2022 verschijnen.

In juni 2021 is Fons geselecteerd voor het 2-jarige UC-masters traject van Emoves en wordt hij bijgestaan door talentontwikkelaar en hiphop-zwaargewicht Kareem Gazuani (bekend van ‘Zwarte schapen’ samen met Fresku) om de stap naar het hoogste niveau te maken. Het wordt tijd om Nederlandstalige soul op de kaart te zetten. Fons is dan ook niet van plan te stoppen tot heel Nederland en België  zijn liedjes meezingt. De singles ‘Lui’ en ‘Meer van jou’ zijn daarvoor de ideale kennismaking.

Met dank aan: Romy van Hal